Pelkosen ja Saartin Tori

Tähän blogiin tulee jatkossa esittelyt myytävistä tuotteista. Ota yhteyttä sähköpostitse tai kommentoimalla. Tarjolle tulee ainakin soittimia, styrkkareita, kirjoja, levyjä... Voit myös tiedustella pelkonensaartimusicissa esiteltyjä vehkeitä: kaikki eivät välttämättä ole myynnissä, mutta ainahan voi kysyä...

torstai 12. syyskuuta 2013

Kirjallisia ja musiikillisia tuotoksia

Kheta Hotemin eka levy "The Swans Are Leaving". Komutialaista improvisoitua rituaalimusiikkia. Komuutit uskovat, että tämän todellisuuden rinnalla oli musiikin maailma, ja muusikoilla oli kyky astua tuohon maailmaan ja tuoda sieltä ääniä tavallisten ihmisten kuultavaksi. Tämä levy on tulosta noista matkoista. Ei mikään CDR vaan ihan oikea CD. Julkaistu 2003, painosta vielä vähän jäljellä. 5 € (sis postikulut)

 
 
 
Huom: myöhemmin julkaistut levyt on pääsääntöisesti myyty loppuun. Samoin on näköjään käynyt Rhythm Kingz of Bushel Finland / Vakka-Suomen Rytmikuninkaat -bändin levyille
 
 
Tuhatvuotinen ajantieto. Julkaisemamme kirja joka sisältää kaiken aikaisemmin kertomattoman Suomesta ja suomalaisista ja vähän sukulaisheimoistakin. Tanakkaa pilkkaa, huulenheittoa ja irvailua tieteen kaapuun puettuna. 189 sivua, hinta 7 € (sis postikulut).

 
 

 
Männäkylän kansankertojain kootut teokset. Tässä kaunokirjallisuuden helmi, jonka vaimon sisko määritteli sanoilla ”törkein ikinä”. Kirja on antologia, joka sisältää männäkyläläisten harrastuskirjoittajien tekstejä. Jos totaalinen sekoilu, porno ja törkyily kiinnostaa, niin tässä on kirja juuri sinulle. Yksi tuttu vertasi tätä Burroughsin Alastomaan lounaaseen, ja sitä voi jo pitää kunnianosoituksena. 181 sivua. Hinta 7 € (sis postikulut).





Rutakon herätysliikkeen liturginen kalenteri. Outo Rutakon katottoman kirkon pyhimyskalenterin näköispainos. Lue tarina mm. Koistisesta, joka oli maailmankaikkeuden kuningas tai kolmesta pyhästä nunnasta, jotka... no joo. Tai Joakimista ja Annasta, jota olivat Neitsyt Marian vanhemmat tai Joose Kusettavasta. Tästä ei uskonto parane. 71 sivua. Hinta 6 € (sis postikulut)


 
 
Jos ostat koko paketin, eli kolme kirjaa ja levyn, saat satsin uskomattomaan tarjoushintaan 20 €!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti