Pelkosen ja Saartin Tori

Tähän blogiin tulee jatkossa esittelyt myytävistä tuotteista. Ota yhteyttä sähköpostitse tai kommentoimalla. Tarjolle tulee ainakin soittimia, styrkkareita, kirjoja, levyjä... Voit myös tiedustella pelkonensaartimusicissa esiteltyjä vehkeitä: kaikki eivät välttämättä ole myynnissä, mutta ainahan voi kysyä...

tiistai 10. syyskuuta 2013

Epämääräisiä värkkejä


Myynnissä tänään tällaista:

Roland CP-40 Pitch to Midi Converter. Vanha uskollinen. Toimii 9 v muuntajalla (ei tule mukana). Ihan toimiva värkki. Midi-kanava valittavissa, samoin saapuvan signaalin äänenkorkeutta voi laskea tai nostaa, herkkyyssäätö, bend mode jolla määritellään se, nouseeko tai laskeeko ääni sävelaskelittain vai liukuen jos esim kitaran kieltä venyttää ja herkkyyden säätö. 40 euroa

 
 
Zoom 505 –kitarapoljin. Vaatii 4 puolentoista voltin paristoa. Paristokotelon kansi puuttuu. 24 efektiä, joita voi niputtaa yhteen pankkiin max 9 kappaletta. Kromaattinen viritin. Särösoundit ovat puhdasta Zoomia, eli aivan kamalia. Digitaaliääntä sellaisena, kun se vanhaan hyvään aikaan tunnettiin! 20 €.

 

Yamahan PH-01 –phaser. Nämä näyttävät olevan maailmalla haluttuja vehkeitä: painava ja robusti. Ei liityntää muuntajalle. 40 €.

 
Danelectro Fab Echo -kaukupedaali. Muovia niin koteloltaan kuin ääneltäänkin. Oisko kymppi paha hinta?



Tavarat löytyvät Riihimäen läheltä. Liikun myös pääkaupunkiseudulla, joten kuljetus sinne päin onnistuu. Jos haluat tavarat postitse, niin lähetän: postimaksu lisätään hintoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti